| Mx7BMX a întrebat:

Ce tableta vi se pare mai potrivita pentru navigare, vizionat videoclipuri, ascultat muzica etc. dintre
Tableta Allview 3 Speed Quad HD sau X7 de la Evolio.Sincer nu prea am gasit dar daca stiti tablete bune cu camera foto pe ambele parti si toate cele mentionate mai sus (si sa nu depaseasca 700lei) spuneti-mi si eu am sa ma informez. Dau funda la cel mai bunwinking nu stiu daca e portivita categoria.

14 răspunsuri:
| Revolutie a răspuns:

X7 de la Evolio e mult prea eficienta si mult prea ieftina, merge super. am si eu, nu am lag de loc cand stau si navighez, ma uit la filme : e super

| justU a răspuns:

Allview: 9.7 inch, 1 Ghz,
Evolio: 7inch, 1.4 Ghz, super IPS hd

daca vrei o tableta doar pentru navigare, vizionare clipuri nu e nevoie sa dai 700Ron.

| Mx7BMX explică (pentru M1hai):

Asus MeMo mi se pare interesanta... O ai si daca da e mai buna ca X7 si Alview?

| Mx7BMX explică (pentru justU):

Vreau sa mearga si aplicatiile ok si sa faca poze foarte bune... Nu ma pot decide sad

| justU a răspuns (pentru Mx7BMX):

Eu am mi-am cumparat saptamana trecuta o tableta Allview city life 300 Ron, Dual core, 1.5 GHz, 512 mb ddr3. Jocurile gen: Hill Climb Racing, Traffic Racer, Fruit Ninja, Angry Birds, Chicken invaders 3, Subway surf, Temple Run, Glow Hockey imi merg perfect. Suporta filme HD, singurul lucru ce nu imi place e durata bateriei, tine undeva in jur de 3-4 ore de gaming, e si prima mea tableta, nu stiu daca celelalte au durata mai mare happy

| Locus a răspuns:

Ai dreptate ar trebui pusa la Tehnologie si Allview 3 Speed Quad HD pentru ca are 9.7 inch, 1 Ghz si ii mai usor de manevrat pe net

| Mx7BMX explică (pentru justU):

Nu pot, nu are camera in spate sad cu toate ca in rest mi se pare super ok happy

| Mx7BMX explică (pentru Locus):

Tu Locus ce ne recomanzi happy

| Mx7BMX explică (pentru Locus):

Tu Locus ce ne recomanzi happy?

| M1hai a răspuns (pentru Mx7BMX):

Nu am dar imi pot da seama ca e un produs bun

| Mx7BMX explică:

Mda, am cumparat dejo o tableta Acer Iconia A1 cu 800 lei (a cam depasit pretul mentionat) happy

| nebunaticu91 a răspuns (pentru Mx7BMX):

Are un prieten Allview si merge impecabil, si altul are evolio x7 merge absolut orice aplicatie din google play la jocuri,