| HikariAi a întrebat:

Cine imi poate spune si mie cum sa schimb data nasterii pe skrill daca nu o stiu? Sau cum sa sterg contul definitiv daca nu stiu data de nastere. Nici nu ma pot loga daca nu o stiu... Cine stie cum sa fac, astept raspuns. Multumesc!

2 răspunsuri:
| unprietenaproape a răspuns:

Habar n am ce i ala skrill, dar tu vorbesti de data de nastere, hmmm. ai uitat ce ai scris? pai eu zic sa ti faci altul si de data asta sa tii minte. poate dupa un anumit timp se sterge

| HikariAi explică (pentru unprietenaproape):

Off... acum am intrat asa ca scuze ca raspund acum, desi nu trebuia sa o fac pentru ca ai raspuns intr-un mod nu tocmai "frumos". Skrill e ceva de gen cum e paypal si normal ca stiu foarte bine ca mi-am pus data nasterii corecta (niciodata n-am pus alta data a nasterii pe nicaieri), numai ca ceva nu mi s-a parut in regula acolo din moment ce imi era schimbata data nasterii si dupa ca sa pot schimba data nasterii trebuia sa trimit copie de pe buletin ceea ce mi s-a parut super ciudat! Adica e un site, la ce e important datele mele de pe buletin, din moment ce aveam oricum inregistrat cardul la ei si am lasat-o balta si am folosit paypal intr-un final ca sa fac tranzactia care o voiam.