Probabil ca esti logat pe id acesta si de aceea si mie mi sa mai intamplat si mam decontectat si am intrat la loc si a mers
Vezi ca pe yahoo mail trebuie sa pui si @yahoo.com de exemplu george22@yahoo.com intelegi? Si fi mai explicit alta data sa intelegem sper ca te-am ajutat!
Ce eroare ai in yahoomail?
Ce browser folosesti?
Ce eroare ai in Yahoo Messenger?
(foloseste functia -> Raspunde din dreptul raspunsului. Vezi foto: http://i.imgur.com/N3Prx.jpg )
Incearca alt yahoo sau schimb windows ca aptesc si eu des are o problema yahoo asta e problema
Pune si @yahoo.com si asa o sa iti mearga, daca nu inseamna ca ai o alta problema si trebuie sa iti schimbi emailul daca nu gasesti care e problema!
Poate ai gresit parola de vreo doua ori si contul iti este blocat... Alta explicatie nu am.
Si mie mi s-a intamplat.Adauga @yahoo.com si asa se rezolva.Dar daca nici asa nu merge inseamna ca ti-ai UITAT parola sau ca trebuie sa iti faci alta adresa de mess. Sper ca ti-am fost de ajutor.Multa Bafta si la REVEDERE!
In yahoomail imi cere sa bag codul acela visual, dupa care imi pune o intrebare de securitate la care nu mai stiu rasp. browser-ul folosit google chrome si internet explorer. si in mess imi arata ca contul dv a fost blocat, nu mai stiu ce sa mai fac, macar daca as putea sa-mi recuperez id-urile
Nu cred ca am uitat parola pentru ca pe messenger online merge...
Daca a fost blocat contul asteapta. Nu mai incerca una doua zile, se deblocheaza singur. Pe alt calculator ai incercat sa te loghezi?
Deconecteazate de pe mess si atunci va putea alta persoana sa intre, cat timp esti tu logat nu pot sa intre altii
Pai...ai putea sa te duci la reparatie, sau sa stai fara el decizia ta
Ai uitat parola si raspunsul la intrebarea de identificare.Nu cred ca mai poti face ceva in privinta asta.Alta adresa de mail.Am mai intilnit astfel de cazuri si a fost singura solutie.