Este 100% compatibila cu placa de baza. Este chiar un chilipir achizitionad-o la jumatate de pret. Ce mai astepti.
Cat bulan. am returnat gyx 770 ca mi l-au adus stricat, si acum pot sa le zic sa imi dea banii si nu alt card, si o iau pe asta. 5 ani de acum in colo am scapat , totusi naspa ca trebuie sa schimb sursa, ca am vazut acolo ca cere de 600.
Nu neaparat sursa de 600. Una de 500 pfc activ, eficienta 80+, protectii si certificata bronze respectiv gold e ok. Oricum sursa de calitate sa fie. Ti le recomand pe cele de la High power.
Am deja sursa.
http://www.amazon.co.uk/dp/B00FG9G0PY/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_ttl? _encoding=UTF8&colid=5DG6T5EHNVH4&coliid=I2EXBKQWOBGPDW&psc=1
dar e de 550w si al vazut acolo la gtx 780 ca "vrea" una de 600, de aia ziceam.
Hmm. ma uitam acum la un video care explica mai mult faza cu Watts si zicea ala acolo, daca am un sistem care contine doar o placa video, atunci ceva mai puternic de 500W nu imi trebuie. pai aia la placa video la ce dracu mai scriu 550W la gtx 770 sau 600W la 780?
Oricum cu placa aia video + ce componente mai ai tu fie ca vorbim de unele high end tie nu iti trage mai mult de 200-250W cu 780-ul oc. Scrie 550 sau 600W, deoarece aici in cazul in care doresti sa-i faci OC extrem placii video, de abia de acum in colo incepe sa manance si sursa sa fie de putere mare pentru stabilitate.