Daca placa de baza are intrare PCI express x16 e buna, adica ala e slotul pe care sunt acum placile video. Procesorul e perfect pentru gaming, iar o placa video noua se va potrivi. Daca iti iei un GTX de la 750 in sus, poti sa joci absolut tot ce doresti
Placa video. Aia e mai importanta. Pai la placa video, daca iti iei una Nvidia GeForce ia-te dupa numar gen GeForce GTX980 Titaniun e cea mai noua aparuta deci ia-te dupa numarul mai mare. Spre exemplu eu am 750-ul si sunt foarte multumit. Daca preferi una AMD cauta pe Google topul acestor placi. Iar la procesor conteaza Mhz-ii. Cu cat mai multi cu atat mai bine. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Depinde ce ai in calculator acum, daca ai un procesor bunicel, poti sa-ti iei o placa video care o doresti.
Am Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10 GHz 3.10 GHz.
Si imi pare ca trebuie sa ma iau dupa ceva ce are legatura cu placa de baza? Adica intrarea sau?
Am GeForce 210 1GB ( de acum 4 ani de cand mi-am luat pc ) si i3 de 3.1 GHz, am lasat un raspuns si mai jos. Asa, eu as vrea un GTX de la 950-980. Vad eu, dar m-ar interesa sa stiu dupa ce trebuie sa ma iau cand o cumpar. Cand spun "sa stiu dupa ce sa ma iau" ma refer la acea intrare in placa de baza. Mi-au spus niste prieteni ca trebuie sa ma uit si la asta si la modelul placii. parca.
Deci?
Aha si la placa video trebuie atunci cand o iau sa ma uit daca are si ea intrare cum are asta pe care o am acum, no? Adica pci express x16, cum zici tu