| cepshorik a întrebat:

Cum pot scapa de " $RECYCLE.BIN " nu ma prea pricep si nu stiu ce sa-i fac! Nu as vrea sa instalez din nou windows-ul! Acest virus imi apare atat in " Local disc C cat si in D". Am windows 8, am incercat cu un program insa nu am rezolvat nimic! Vreau un raspuns cat mai detaliat! Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Folder-ul este unul de sistem. in el se afla fisierele care au fost sterse si mutate in recycle bin. tu vezi acel folder pentru ca ai activat optiunea de a vedea folderele de sistem. du-te in "Folder Options" si activeaza optiunea "Hide protected operating system files". daca nu stii cum sa ajungi in folder options uite aici cum se face http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/show-hidden-files-in-windows-8/

2 răspunsuri:
| cepshorik explică (pentru al3xander):

Chestia asta mi-a aparut din momentul in care am bagat un stick in laptop; antivirusul a gasit ceva insa nu am fost atent! Sa inteleg ca nu este un virus acest " $RECYCLE.BIN " si "System Volume Information"?

| al3xander a răspuns (pentru cepshorik):

"System Volume Information" este un folder de sistem care contine informatiile si fisierele despre modificarile de sistem ca in caz de erori sa poata fi restaurate modificarile prin "System Restore". folderele sunt inofensive, sunt create de sistem (pentru partitiile NTFS, daca nu ma insel pe FAT32 nu sunt, posibil doar recycle bin) si unii virusi pot infecta si fisierele de acolo. posibil ca ai un virus infector care face asta, despre ce virus este vorba mai exact ca sa-ti pot da detalii despre cum sa scapi de el?