Nu poti schimba ce vrei tu pentru ca computerul vede placa ta de baza si aia este informatia ce el o vede si cu care lucreaza.Ori ai vrut sa spui ca de fapt tu ai o placa ce se numeste ATI HD5450 si iti apare altceva adica ATI X1600? Daca este asa atunci e vorba despre driver, adica ai instalat alt driver decit cel correct.Citeodata iti accepta si driver apropiat de ce placa video ai instalata.Asa face windowsul de cele mai multe ori. Daca tu ai driverul placi tale video de la producator atunci asa o sa apara acolo cum vrei.Dar daca tu vrei doar asa sa apara ce vrei, ca asa iti place tie nu se poate sa schimbi.Si nu vad de ce te deranjeaza cum este scris.Dar tu stii exact de ce vrei asta.
Doar vroiam sa apara in loc de 512 mb(cat am eu) 1gb memorie la placa video... oricum mersi de raspuns!
Probabil voia sa il vanda la vreun copil mai fraier si sa se laude cu ce are.
Practic este posibil, via oem si niste setari din windows, stiu pentru ca aveam inainte un procesor amd 3200+ la 1. 8ghz, dar totusi imi arata alt procesor, inclusiv in bios, care ar fi fost dual core (nonsens).