Sunt sanse sa iei virusi doar daca dai click pe reclamele enervante ce iti apar. In rest, nu prea. Incearca www.filmeserialeonline.org si de fiecare data cand apare cate o reclame ii dai X
Foloseste ADBlock, asa scapi si de reclame pop-up si poti viziona si clipuri pe Youtube fara sa tot astepti sa dai skip.
Eu folosesc site-ul divx nu are reclame, nu se blochează și găsești orice serial/film.
Eu folosesc doua extensii. Unul este adblocker pentru a nu mai avea reclame si celalat anti pop-ul pentru a nu ma redirectiona catre alte siteuri total random. Eu ma uit pe siteul filmeserialeonline.org
Da.
"Cum Imi protejez calculatorul?"
Instalează Linux in loc de Windows 10 si nu mai ai nicio teamă in privinta asta!
Dacă nu, uită-te pe Youtube, fiindcă găsești și filme noi cu subtitrare.
Dacă vrei, iti dau eu startul cu niște titluri.
Pai ar trebui sa te asiguri ca nu lasi in fundal nicio pagina suspecta. Si ar trebui sa verifici ca site-ul are certificat SSL sau sa dai acolo pe acel simbol de lacat din stanga adresei site-ului si ar trebui sa vezi ca "Connection is secure".
Pe langa asta, poti instala un AD-Blocker pentru browserul respectiv, care sa blocheze reclamele si unele site-uri.
Ai aici, pentru Chrome (https://chrome.google.com/......kkbiglidom si pentru Opera (https://addons.opera.com/en/extensions/details/adblock-plus/)
Daca un sofer nu e bun cu covrigu' si mestecau' conteaza daca ii pui un mertan sau un logan sub fund? Asa si cu OS-urile astea... daca nu stii sa folosesti un calculator, crezi ca e mai bine cu Linux decat cu Windows? Si Linux si Windows sunt OS-uri excelente daca sunt corect instalate, configurate si folosite.
Da. Prin drive-by attack. Te protejezi asa:
- folosesti cont non-administrativ (default in Linux, de facut manual in Windows);
- faci toate actualizarile de securitate la zi;
- ai antivirus activ si actualizat (in Windows - Windows Defender e mai mult decat ok pentru user-ul obisnuit, nu recomand nimic altceva. In Linux nu e nevoie);
- ai firewall (mai ales daca esti conectat direct la Internet si nu in spatele unui router - dar te poate proteja si intr-un LAN daca au altii probleme).
MissVanity întreabă: