anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă, să zicem, ești interzis de pe un forum cum poți să îți faci alt cont de pe același calculator? Folosesc un IP diferit de cel pe care mi-am făcut contul, dar nimic. Când intru acolo, tot îmi recunoaște computer-ul. Ce fișiere ar trebui să șterg?

Răspuns Câştigător
| PainTech a răspuns:

Majoritatea sistemelor de detectare sunt bazate pe ip.

Schimba IP-ul public, șterge cookie-urile și încearcă iar.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PainTech):

Unde sunt cookie-urile?

| Cosmin86 a răspuns (pentru PainTech):

Daca nici asta nu merge, poate incerca cu un proxy.

| Algo098 a răspuns (pentru anonim_4396):

In browser. Browserele au in meniu la setari optiunea de a le sterge, fie pe toate, fie separat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Algo098):

Am făcut asta, dar degeaba. Am șters cooke-urile, am schimbat IP-ul și nimic.

Variante: incerci alt browser sau creezi un utilizator nou in windows, folosesti alt calculator, alt sistem de operare sau instalezi un sistem de operare intr-o masina virtuala in oracle virtual box.

Un nou utilizator in windows: Start -> Settings - > Accounts -> Family & other users - > Add someone else to this PC -> I don't have this person's sign-in information - > Add a user without a Microsoft account...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Algo098):

Dar nu ar trebui să meargă, odată cu resetarea IP și ștergerea cooke-urilor din Google?

Poate ca da, dar eu nu stiu ce metode de detectare a contului foloseste site-ul, poate foloseste locatia, configuratia hardware, contul din sistemul de operare, alte conturi din browser cum ar fi Facebook, google, insta,... si de asta zic ca ar merge incercat un cont de utilizator nou in windows.

| PainTech a răspuns (pentru anonim_4396):

Probabil se foloseste de datele browserului pentru identificare (https://amiunique.org/fp) sau de date de la alte servere de statistici / targeted ID.

Foloseste un proxy (https://hidester.com/proxy/) sau roaga un prieten sa iti faca contul.

Degeaba faci alt user in Windows, website-ul nu are acces la asa ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru PainTech):

Se pare că acum merge după ce l-am lăsat câteva ore.

| Kajun a răspuns:

Baga vpn