La prima parte nu pot sa ma pronunt ( sint plina de admiratie cind cineva vrea sa-si faca singur calculatorul, dar ma depaseste sigur problema, eu il cumpar de-a gata).
Hard extern de 1 giga am de 3 ani si mi-e extraordinar de util.Am golit toate filmele acolo, o parte semnificativa din muzica, poze, documente etc.
Merg mult mai lejer calculatoarele din casa de cind il avem, plus ca pentru mine e si ca o rezerva de date importante care n-as vrea sa se piarda.
Si un alt avantaj: il pot lua peste tot cu mine, la nevoie.
Si eu am un WesternDigital de prin 2007 si este de 120G. Ca mai mic ( si mai ieftin!) nu se gasea.
... ii greu sa te credem ca acum 3 ani se fabricau HDD extern de 1GB ...probabil ca il confunzi cu USB Stick-urile
... ii greu sa credem ca ai pe el filme - ai vrut sa zici "secvente din filme" sau "filmulete proprii". Mai ai ce? muzica? probabil "o parte semnificativa din muzica"...lui Stevie Wonder. Poze? Le-ai pus pe amandoua?
Eeeeeeh, stim deja! dar o sa repet, cu tot riscul de a fi raportat ca utilizator ce trimite mesaje deplasate, ca: mai bine de jumate din HDD-ul tau ii gol.