| JusticeForCraiova a întrebat:

Salut.
Daca vreau sa cumpar 1 calculator pe piese http://www.emag.ro/wishlist/1962431176 si peste 1 an 2 vreau sa cumpar un hard disk extern se merita? ( pe hard disku intern vreau sa bag doar programele si sistemu de operare )

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

La prima parte nu pot sa ma pronunt ( sint plina de admiratie cind cineva vrea sa-si faca singur calculatorul, dar ma depaseste sigur problema, eu il cumpar de-a gata).
Hard extern de 1 giga am de 3 ani si mi-e extraordinar de util.Am golit toate filmele acolo, o parte semnificativa din muzica, poze, documente etc.
Merg mult mai lejer calculatoarele din casa de cind il avem, plus ca pentru mine e si ca o rezerva de date importante care n-as vrea sa se piarda.
Si un alt avantaj: il pot lua peste tot cu mine, la nevoie.

4 răspunsuri:
| NGheorghe a răspuns (pentru michelia):

Si eu am un WesternDigital de prin 2007 si este de 120G. Ca mai mic ( si mai ieftin!) nu se gasea.
... ii greu sa te credem ca acum 3 ani se fabricau HDD extern de 1GB ...probabil ca il confunzi cu USB Stick-urile
... ii greu sa credem ca ai pe el filme - ai vrut sa zici "secvente din filme" sau "filmulete proprii". Mai ai ce? muzica? probabil "o parte semnificativa din muzica"...lui Stevie Wonder. Poze? Le-ai pus pe amandoua?

Eeeeeeh, stim deja! dar o sa repet, cu tot riscul de a fi raportat ca utilizator ce trimite mesaje deplasate, ca: mai bine de jumate din HDD-ul tau ii gol. happy big grin

| michelia a răspuns (pentru NGheorghe):

Am spus ca nu ma pricep la detaliile astea tehnice. Am de 3 ani un hard extern cu tot ce am scris mai sus, de 1 TB. Acum e mai clar?happy

| NGheorghe a răspuns (pentru michelia):

Da, noua ne place ca ne placi. Nu prea ne place ca ne ajuti cand nu te pricepi, Da ne place de tine, cum ne place dealtfel de toti cei care isi corecteaza greselile.
Un week-end placut!, poate ne areti si noua pozele tale...

| michelia a răspuns (pentru NGheorghe):

Cred ca am fost ( prea) politicoasa. Poti sa-ti exersezi ironia in fel si chip pe TPU. E si asta un scop, nu?
log off