Daca spui ca e nou, si continua in acest fel, mergi sa iti schimbe bateria. nu e primul si nici ultimul telefon cu o baterie defecta din fabricatie. incearca sa nu folosesti telefonul in timpul incarcarilor si vezi daca e vreo schimbare. eu am s3 si il folosesc in timp ce se incarca, insa bateria e impecabila. si are 3 ani.
de asemenea e indicat sa il incarci la priza, nu prin usb conectat la pc sau laptop.
Da.E bine ca pe timpul incarcarii sa nu umbli la el.Decat daca te suna cineva.
Multumesc pentru raspunsuri! gelu1970, eu am mai detinut un smartphone de la Samsung si pe acela l-am folosit in timpul incarcarii de cateva ori dar nu avea nimic! Voi merge la EMAG sa-mi schimbe bateria, este in garantie! Imi va schimba baterie sau imi va da alt telefon?!
Bateria are garantie doar de 6 luni. ar trebui sa o schimbe desi asa cum stiu ca merg lucrurile in Romania, o sa iti indruge tot felul de tampenii.
in galaxy s4 a fost un lot de telefoane ce a iesit cu baterii defecte si Samsung le-a schimbat fara costuri aditionale. vezi daca bateria ta e deformata. de asemenea incearca sa incarci telefonul fara sa il folosesti sau macar sa il folosesti putin.
in cazul in care esti convins ca bateria e defecta, si cei de la eMAG iti pun piedici, contacteaza cu cei de la Samsung. presupun ca sunt seriosi in servicii asa cum sunt si in alte tari.
bafta.
Totul e bine! Ieri seara am incercat din nou sa-l incarc in timp ce-l folosesc deoarece acest lucru imi dovedeste ca bateria este sanatoasa! Eu untasem sa inchiud aplicatile in seara aceea din Manager Aplicatii si cred ca alea problema l-a descarcat! Bateria arata impecabil precumsi telefonul si accesorile lui, sunt foarte grijuliu cu el! Eu nu mi-l las la incarcat pe timp de noapte si sa-l deconectez de la priza electrica doar dimineata deoarece acest lucru deterioreaza in timp! Cel mai mult a stat dupa ce s-a incarcat si mi-a dat un semnal, maxim 30 min doar o singura data!