| manuelgw a întrebat:

Salut.
De ce nu pot sa instalez placa audio?
Placa de baza se numeste fujitsu Siemens d1522.
Am incercat realteck si nu merge.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Pai cum sa incerci Realtek? Tu crezi ca aici e pe incercate? Cauta placa pe net si ia driverele care trebuie, nu asa dupa ureche!

| manuelgw explică (pentru K0sti):

Am cautat placa pe net si tot nu se instaleaza imi apare o eroare si zice ceva de windows logo.
Daca mergea sa o instalez nu mai puneam intrebarea aici.

| K0sti a răspuns (pentru manuelgw):

Ia pune aici link-ul de unde ai luat driverele sa vad si eu!

Mai baiatule, in primul rand ca tu ai alta placa de sunet! Eu te-am intrebat daca ti-ai cautat placa de baza pe net si sa-ti iei driverele. La producator, adica la Fujitsu. Ai facut asta? Placa ta de baza are sunet de la Analog Devices...ADI SoundMax. Sper ca ai priceput acum. Succes!

Am cautat la fujitsu si nu am gasit nici un driver audio sad
Si analog devices adi soundmax nu se instaleaza adica nu se instaleaza nimic ce tine de audio.Acum ai inteles ce problema am mai baiatule?

Tu nu intelegi, de fiecare data cand instalez ceva pentru audio: se instaleaza imi apare sa dau restart la pc acum, dau restart dupa cand se aprinde nu imi arata nimic instalat. Sper ca ai priceput acum si ma poti ajuta.winking

Deci cum e? Merge sau nu?

Daca ti-am dat funda merge, mersi multlaughing)))))))
Daca vrei da-mi id tau sa te intreb pe tine?

Pai vezi, nu vrei tu sa ma asculti! Sa vezi cafteala ce iei. happy Ma gasesti pe forum, pe care il gasesti la profil! Ma bucur ca ai reusit!