| metalheart a întrebat:

de ceva vreme, cand vreau sa ascult o melodie pe youtube merge cu intreruperi, chiar daca melodia s-a incarcat. voi aveti idee de ce?

Răspuns Câştigător
| ReZiSTorr a răspuns:

E din cauza placii video, sau a RAMILOR, asa mi s-a intamplat si mie, am ram 4 gb si acum merge fff bine. Funda?

12 răspunsuri:
| Irena97 a răspuns:

Am avut si eu problema asta si am rezolvat-o uitandu-ma la raspunsurile lui Nelul ( s-a nimerit atunci ca mai pusese cineva).
Pe winamp se aude bine nu? Doar pe youtube e problema.
Am avut de facut ceva setari la Mozilladar nu le mai stiu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca de pe net programul asta si o sa-ti mearga mult mai bine crede-ma. Adobe Reader 8 descarca

| BruneTTe a răspuns:

Incearca sa faci ce a scris Nelul aici:
http://www.tpu.ro/......asculta-o/
Sper sa te ajute!

| metalheart explică (pentru Irena97):

Da, doar pe youtube...

| Chαяtreux a răspuns:

Am patit si eu asa. daca ai mozilla mergi sus la tools-clear recent history-si vezi sa fie bifat cookies si catche si dai pe clear now.

| Irena97 a răspuns (pentru Irena97):

Vezi raspunsul lui brunette cred ca e bun, desi nu e corect sa dai tu raspunsurile altor useri

| metalheart explică:

Am incercat sa instalez Adobe Flash Player ultima versiune, pe cele vechi le-am dezinstalat, se descarca dar nu se instaleaza...imi apare eroare nu stiu ce...

| denylov3 a răspuns:

Si eu am avut problema asta dar era din cauza discului C in care nu mai era loc disponibil

| BruneTTe a răspuns (pentru Irena97):

Hmm. daca dadeam raspunsul altui user il copiam si pretindeam ca eu l-am scris. Dar eu i-am dat o sugestie sa faca cum a zis el, ba chiar i-am dat si link-ul ca sa nu ma trezesc pe urma ca zice cineva "nu tu ai scris aia". Deci scuza-ma happy

| metalheart explică (pentru denylov3):

E suficient loc in c

| Irena97 a răspuns (pentru BruneTTe):

Te scuz, te scuztongue
Si cred ca e de ajutor raspunsul tau altfel nu ziceam asta.
Dar imi mentin parerea. N-as vrea sa ajung sa fiu citata pe aicihappy

| metalheart explică (pentru ReZiSTorr):

Clar...cu 1 gb al meu nu fac nimic...sad