Poate fi scurt in el, mie imi facea asa cand era pe terminate placa de baza. Incearca sa o schimbi si vezi cum se comporta cu una noua. Sau mai poate fi de la rami, scote-i si curatai cu spirt.
Nu este placa de baza cum spun unii beti dar se poate duce daca nu repari imediat. Eu zic sa stergi complet HDD-ul si instalezi un Windows nou. Altii zic ca se poate repara: https://www.youtube.com/watch?v=PRNDgNWOnkE
Ce Windows ai? Daca ai o versiune de la 7 in sus (inclusiv 7) o sa-ti apara undeva mai in josul ecranului ERROR:... Si acolo scrie si ce anume e defect la PC-ul tau, pentru ca din cauza aceasta apar blue screen-urile frecvente. Cand mai primesti te rog sa-mi comunici aici intreaga eroare, nu doar codul acela. In functie de acea eroare imi pot da seama ce anume ti se strica in calculator si ce trebuie inlocuit.
E o prostie ce spun unii de aici, era o perioada cand imi dadea numai erori din astea, m-a lasat de jocuri si in ultimul an nu am mai vazut niciuna. Jocurile il suprasolicita. Salontanul are o oarecare dreptate: ti se poate duce placa de baza.
Ai ramul stricat sigur. Pentru ca Chrome foloseste foarte mult ram probabil una dintre placute e pe terminate. iti recomand sa scoti una din ele sa vezi daca mai apare si in cele din urma sa o inlocuiesti.
Ce tare esti frate :I "Nu este placa de baza cum spun unii beti dar se poate duce daca nu repari imediat" deci imi spui in contra si dupa aia imi dai dreptate. Bravo esti tare. Mai bine taceai. Nu este placa de baza, dar se poate duce. Best answer everest. La mine era placa de baza la pc vechi, am schimbat-o si gata erorile. La cineva era de la rami nu faceau bine contact. Altu avea problema la hdd. Pot fi multe chestii. Bineinteles ca si windowsul poate da eroarea asta evident dar si hardware poate fi problema.
Limba romana este grea pentru unii. Eu am spus ca deocamdata nu este placa de baza ci o defectiune din Windows. Am dat si link cu un soft care poate repara defectiunea. Ulterior din cauza acelei defectiuni se poate strica HDD-ul, placa de baza sau memoria RAM. Trezeste-te nu dormi! Tara geme de-i ca tine.
Imi zice ceva in legatura cu adf.sys
Am cautat pe net si nu am gasit nimic...