Trebuie sa ii dai " Revenire sa setarile din fabrica ". In caz ca ti se strica telefonul pierzi garantia daca ai schimbat ceva la el
Nu ai cum sa revii la 2.3.
Dar de ce ai vrea sa revii la 2.3? Este mai vechi si merge mai prost pe 2.3.
Daca o sa imi zici ca nu e asa, ca mergea mai bine, incearca sa dai o resetare generala pe 4.0.3 si o sa vezi ca dupa merge mult mai bine.
Pentru ce sa-i pui o versiune mai veche de android? Ti s-a facut udate la telefon si ti s-a schimbat softu chiar daca ii pui din nou 2.3 iar o sa ti se dea update.
Sincer nu prea o sa vezi diferente intre android 2.3.6 si 4.0.3 poate doar la stabilitate si infatisarea atat, nimic mai mult. Deci ramai la versiunea cea mai noua parerea mea.
Poti sa ii faci downgrade numai daca renunti la garantie(in caz ca mai are). Altfel nu ai cum.
Nu mai are garantie..parerea mea este ca merge greu de la android si de aceea vreau sa.i pun 2.3...in final se mai poate schimba sau nu?
Pentru inceput, ceva de verificare. Inchide telefonul si tine apasat pe power si volum jos pana cand apare pe ecran o imagine alba si ceva scris. Ai acolo HBOOT > Spune ce versiune e scrisa(1...)