La întrebarea 1:
Google Adsense - Am avut și eu multe canale conectate și monetizare cu acest program.
banii ii obții foarte greu, deoarece trebuie sa ai multe vizionari. Dupa ce ajungi la 10$ sau € nu mai știu sigur, acestia îți vor trimite banii în contul PayPal setat de tine, asta doar dacă îți acceptă cererea.
La întrebarea 2:
Nu, nu poți face deoarece când cei de la firma îți pun contractul în fata și trebuie sa semnezi electronic, acolo accepți sa ți se monetizeze video-urile la ei, nu și la Google Adsense.Vei avea un panou special pentru a-ți viziona activitatea video-urilor, dar și pentru scoaterea banilor.Banii se pot scoate doar prin PayPal sau card.
La întrebarea 3:
Nu contează dacă ești minor sau nu, tot ce îți va trebui este un cont PayPal setat cu card-ul de la banca pentru a scoate banii.
Sper ca ți-am fost de ajutor.
P.S: Îți recomand fullscreen, eu cu ei m-am înțeles bine.
Deci nu conteaza daca sunt minor? Daca sa zicem ajung sa fac o anumita suma de bani, Contu-l de PlayPal (sau card) pot sa-l fac pe numele meu chiar daca sunt minor?
1. Ce vrei sa auzi? Totul se face automat prin el, nu e o decizie anume.
2. Incerci, la inceput nu ai ce sa pierzi.
3?
Ideea e ca banii ii pun pe card cand faci macar 100$/70 euro. Si ca sa ai card teoretic trebuie sa ai 18 ani. DAca nu ai, pui cardul parintilor, dar nu am vazut sa zica ceva anume de minori(nici nu am cautat prea mult).
Andrei1124 întreabă: