Intai verifica daca ai instalate driverele pentru placa de retea, daca le ai instalate problema e de aici intri pe 192.168.1.1 nume admin parola admin (nume si parola implicite. Daca nu iti merge contacteza telekom) apoi te duci la setari wan si iti creezi o conexiune (trebuie sa te pricepi sau chemi pe cineva sa te ajute ori ceri consultanta de la telekom, iti trimite ei pe cineva contra-cost) nume si parola, ip la internet le ai pe contract, totusi sper sa rezolvi cu driverele, succes
Nu are internet deci nu are cum configura decat manual.Si nici drivere de descarcat pentru ca...nu are net. La acea adresa trebuie musai sa fie net, altfel.
Https://www.youtube.com/watch?v=9mfg9dtj36U
E un videoclip de la Cicnet Romtelecom.Nu l-am urmarit pana la capat dar iti spune acolo cum sa faci.Sa imi spui daca ai rezolvat.
Eu folosesc un stick/cd pentru a instala drivere pentru windows xp cand nu am internet, adica am un laptop si le descarc de pe el, le pun pe stick si dupa il bag in pc
Ai internet si cd/stick-urile cu drivere? iti emrge netul? Ti le bag eu cu ajutorul programului team viewer 10.
Ramon nu este adevarat 192.168.1.1 e link catre modem (nu trebuie internet). E adresa de configurare a modemului
Acel link il pui pe internet explorer da? Si daca nu e internet pentru explorer...cum intri in modem? Uite, incerc chiar acum si iti spun. Dezactivez internetul dar las modemul in priza.
NU merge sa intri in modem far internet, acum am verificat.Stiam dar am mai verificat odata.In modem poti intra numai cu internet explorer si odata ce nu ai net, nu poti intra. Verificat.
Deci inainte sa-mi bag windows-ul xp aveam net si mergea bine, dar acum cand l-am instalat nu stiu sa il bag.
Lavinia_Cristina_ întreabă: