| iVortex a întrebat:

De curand mi-am instalat Windows XP si nu prea stiu cum sa bag internetul la el, desi mufa e bagata in PC. Tin sa precizez ca am modem de la Romtelecom.Si va rog sa fi-ti cat mai expliciti

12 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa citesti cu atentie manualul de la modem.Acolo scrie cum sa il configurezi. Daca ai pierdut manualul scrie-ne cum se numeste modemul tau.Voi reveni sa te ajut cu tot ce pot.

P:S: NU mai scrie dau funda, oricum trebuie sa acorzi una.happy

| Sufletzelll a răspuns:

Intai verifica daca ai instalate driverele pentru placa de retea, daca le ai instalate problema e de aici intri pe 192.168.1.1 nume admin parola admin (nume si parola implicite. Daca nu iti merge contacteza telekom) apoi te duci la setari wan si iti creezi o conexiune (trebuie sa te pricepi sau chemi pe cineva sa te ajute ori ceri consultanta de la telekom, iti trimite ei pe cineva contra-cost) nume si parola, ip la internet le ai pe contract, totusi sper sa rezolvi cu driverele, succes

| iVortex explică (pentru anonim_4396):

ClickNet Romtelecom

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Sufletzelll):

Nu are internet deci nu are cum configura decat manual.Si nici drivere de descarcat pentru ca...nu are net. La acea adresa trebuie musai sa fie net, altfel.

anonim_4396

Https://www.youtube.com/watch?v=9mfg9dtj36U

E un videoclip de la Cicnet Romtelecom.Nu l-am urmarit pana la capat dar iti spune acolo cum sa faci.Sa imi spui daca ai rezolvat.

| Sufletzelll a răspuns:

Ramon nu este adevarat 192.168.1.1 e link catre modem (nu trebuie internet). E adresa de configurare a modemului

| iVortex explică (pentru anonim_4396):

Eu folosesc un stick/cd pentru a instala drivere pentru windows xp cand nu am internet, adica am un laptop si le descarc de pe el, le pun pe stick si dupa il bag in pc tongue

anonim_4396

Acel link il pui pe internet explorer da? Si daca nu e internet pentru explorer...cum intri in modem? Uite, incerc chiar acum si iti spun. Dezactivez internetul dar las modemul in priza.

| iVortex explică:

Deci inainte sa-mi bag windows-ul xp aveam net si mergea bine, dar acum cand l-am instalat nu stiu sa il bag.

anonim_4396

NU merge sa intri in modem far internet, acum am verificat.Stiam dar am mai verificat odata.In modem poti intra numai cu internet explorer si odata ce nu ai net, nu poti intra. Verificat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru iVortex):

Ai internet si cd/stick-urile cu drivere? iti emrge netul? Ti le bag eu cu ajutorul programului team viewer 10.

| iVortex explică:

Nu am, eu doar descarc drivere si le pun pe stick.