| GameMaster23 a întrebat:

Salut, de curand mi-am transformat windows XP in windows VISTA si din greseala am selectat ca iconitele sa fie mari, iar acum sunt GIGANTICE laughing. Cum fac sa le aduc inapoi, la marimea initiala?
Dau funda + 2 voturi!

3 răspunsuri:
| LucianGabriel a răspuns:

Dai pe iconita, Ctrl+ scroll si le faci cat de mici/mari vrei.Asta e cel mai rapid modwinking

| Stefan_Bagdan_1985 a răspuns:

Sal'tare! Din control panel,din alta parte nu ai de unde sa reglezi chestia asta! Deci control panel, apoi appearance and personalization, dupa display, si mai vezi tu pe acolo! Eu am windows 7, dar se cam aseamana cu XP-ul,si de acolo il dai la "less" sau mai mici,sunt doua casute pe care le poti bifa,o bifezi pe prima,dai restart la pc, si gata! Daca nu esti lamurit, cauta pe youtube, ar trebui sa iti arate cum sa faci, sunt o multime de videoclipuri care sa te invete cum sa iti faci pc-ul brici! Bafto dello dellooo!

| LucianGabriel a răspuns (pentru LucianGabriel):

Sau mai poti, din clic dreapta, display properties ->appearance>>font size>>effects>>debifezi large icons.
Si daca le vrei si din explorer, dai de acolo de unde le schimbi vizualizarea.Si cred ca mergea si in xp, in 7 merge, asta daca vrei la iconitele din foldere.
Pentru desktop, in windows 7 merge(incearca si in xp) ctrl+scroll(care asa si in pagini web poti mari sau micsora)