Pai depinde, că sunt mai multe tipuri de căști : Bluetooth, cu fir - care se baga in ureche sau se țin deasupra. Cele cu Bluetooth se încarcă. Poți să te uiți la Altex sau Media Galaxy pe site sau in magazin să vezi ce au. Oricum, căștile se strica la mufa peste ceva vreme și anume cele cu fir.
Ma refer la produs de gaming daca se poate si ai vreo recomandare te rog sa ma ajuti. Multumesc!
Nu am vreo recomandare anume. Eu folosesc căști normale (nu de care se baga in urechi), cele de gaming nu oferă vreun avantaj anume.
Ba, da ajuta. Ofera posibilitatea de a obsera daca, spre exemplu in cs go, inamicul e in spatele tau, in dreapta ta, in stanga ta. Bine... si alea normale se pot auzi doar stanga si doar dreapta dar in spate si in fata nu cred. Am avut si eu casti de gaming care-mi s-au stricat. Se auzea daca e cineva in spate sau in fata. si am jucat cu cele normale si alea nu se aud in fata si in spate. Se aud amandoua in acelasi timp. Totusi multumesc pentru comentariu.
Ok, asta chiar nu știam. Probabil că cele de gaming sunt mai scumpe, deoarece au sensibilitate audio.