anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Detin un calculator cu o unitate de stocare mai veche si as dori sa sa o fac sa se miste putin mai repejor. Am gasit cateva tips & triks pe Youtube si vad ca ar trebui sa umblu in Power Options si sa selectez Ultimate Performance, dar eu cand dau click pe acea setare, se muta imediat pe Balanced. Aveti idee ce as putea face pentru a putea selecta acea optiune? Sau daca aveti anumite sfaturi prin care as putea sa fac calculatorul sa booteze mai repede si sa nu se mai blocheze. Momentan nu imi pot achizitiona o unitate de tip SSD. Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| AlaSwek a răspuns:

Salut.
Încearcă să scoți anumite programe de pe el, pentru ca acestea vor încerca să ruleze pe fundal.
Pentru a reusi sa crești performanțele cu 5%, iti recomand sa te duci la proprietari în my computer, să te duci la advance and settings, la performance iar acolo le debifezi pe toate.

| Zuzu1991 a răspuns:

Ai o rajnita si vrei sa o faci racheta din doua click-uri
setarile alea la power options nu fac nimic daca nu e laptop, si ala daca e pus artificial pe low consumption, inclusiv cand e connectat la curent, lucru care nu se practica, default e ca atunci cand e connectat la curent merge la maxim

deci, computer nou, daca e destul de vechi nici ssd nu o sa ajute, si deja am vazut vreo 3 intrebari cu "nu imi vede ssd-ul cel nou", se pare ca astia isi baga piciorul in compatiblitate si in clienti care isi cumpara ssd-uri noi pentru sisteme vechi

| xerolm13 a răspuns (pentru Zuzu1991):

Sistemul e decent, doar ca ma trage in jos hdd-ul. Am un R5 2600, 16bg ram 3200mhz dual channel si un gtx 1060 3gb. e cat de cat ok.

| Zuzu1991 a răspuns (pentru xerolm13):

Atunci e clar, si e clar ca vrei sa te joci
pune ssd
eu am vazut cu ochii mei cum de pe ssd asteptam dupa ceilalti dar de pe hdd intram cu 2 mins dupa ce a inceput runda in world of warplanes, mai ales ca eram pe HD mode pentru ca sistemul suporta