| NicusoL99 a întrebat:

Doresc achizitionarea unui desktop pc pentru gaming bugetul este de 15 maximum 16 milioane (16000 de lei) Vreau recomandari, pareri si recomandari va multumesc anticipat.

8 răspunsuri:
| DennisW a răspuns:

La 16 milioane nu o sa obtii un PC de gaming. Abia un PC cat de cat decent, cu care vei putea juca jocuri modeste. Uita-te cat costa doar o placa video cat de cat serioasa si vei intelege de ce spun asta...

| NicusoL99 explică (pentru DennisW):

Calculator va fi folosit expres League of Legends, cand spun gaming la asta ma refer, scuze ca nu am adaugat acest detaliu. Vreau doar sa mearga league of legends fara lag in very high. adica pe full

| dannyel86 a răspuns:

Va trebui sa cauti cea mai buna alegere pentru acel buget. Dispozitivele strict pentru gaming sunt mai costisitoare in bani, dar te-ai putea multumi si cu un sistem de 16 milioane, daca nu iti permiti mai mult de atat.

| AlinKun a răspuns:

Https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3069966/
Cel mai mic pret pe care l-am reusit pentru ceva cat de cat decent a fost 1700 ron. Mai jos de atat nu prea ai cum sa cobori daca vrei sa te joci.

| Adiq a răspuns:

La 16000 o sa iti iei orice pc. laughing

| MagnumGold a răspuns:

Salut, poti incerca unul sh ( doar daca ai incredere si sti sa-l verifici )

| V1P3RUL a răspuns:

Ai putea lua ceva SH mai ieftin, nou la 16 milioane nu prea găsești ceva prea bun pentru gaming.
GTX 1060, un I5 si 8 GB Ram. E decent pentru multe jocuri si e SH.

| NicusoL99 explică (pentru V1P3RUL):

Fix asta am facut. Am ridicat Putin bugetul la 20 si am luat un PC cu gtx 1060 8 gb ram si un i5 6406K. Sunt goarte multumit de el la bănuti dati pe el.