Am S8 care e vechi de 3 ani
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8+-8523.php
"Available. Released 2017, April"
si tocmai am primit un update la Android
sorry oneplus nu stiu :P
Salut. Eu am avut asa: oneplus 3, cumparat cu Android 6.0 si dupa 2 ani am primit update la Android 8. Acum am Oneplus 6, cumparat cu Android 8 si momentan am Android 10. Nu am stat sa numar dar primesc update destul de des si sigur peste 2 ani. Recomand oneplus fata de Samsung, singurul loc unde o sa pierzi o sa fie la camera.
2 update-uri majore asta insemnand versiune urmatoare de Android probabil si 2 ani de update-uri pentru securitate, si chestii mai micute. Mi se pare ca scrie pe site-ul lor.
Eu continui cu un one plus 5t. Îl am de 2 ani și de nou avea Android 7.
A actualizat la 8, apoi la 9, și acum o să primească Android 10 in iunie. 4 versiuni de Android intr-un Samsung nu o să vezi nici dacă trăiești două vieți. Plus actualizările de siguranță lunare.
În principiu media tuturor producătorilor de smartphone este de doi ani. Ce trece peste acești doi ani sunt doar update-uri nesemnificative. Și asta pentru că producătorii recomandă întotdeauna modelele noi.
Acum nu stiu ce sa zic, banuiesc ca aia 2 ani incep de cand te conectezi la Samsung cu telefonul pe care il ai. Cred! Asa si eu am mai primit un update acum o saptamana dar nu este de Android, este de rezolvare de buguri. Eu am facut 2 ani si 2 luni de cand il am.
Ah, tu zici de update la un Android mai nou, asta nu prea se practica, numeri pe degetele de la o mana telefoanele care au avut mai mult de 1 update de versiune majora, iar chestia e ca nici nu il suporta
in plus unele update-uri de "buguri" pot sa iti incetineasca telefonul sa te forteze sa iei altul, eu de ex. nu sunt multumit de nici o culoare de Android 9 si ma bate gandul sa imi bag Android 8, dar nu imi place ca nu merge decat cu si alte balarii