Serios? Cred că mai am și eu un Nokia 1100 printr-un sertar. Ce zici, îmi dai 1000 de euro pe el și-l vinzi tu apoi cu 5000?
Ăia sunt niste hoti ordinari care vind o vechitura cu 5000 de euro, trebuiesc raportati pe olx sa le dezactiveze contul.
Cand si de ce ar valora un Nokia 1100 5000 de euro, asta este o pacaleala, o vrajeala transmisa de unii pe net, cum s-a intamplat acum mai bine de 10 ani cand s-au gandit unii cum sa faca bani de pe urma telefoanelor vechi si au lansat duma ca nu stiu ce modele de Nokia valorau cateva sute de euro, apoi toti naivii puneau la vanzare pe net telefoane de 80 de lei cerand pe ele 300 de euro ca au auzit ei la altii ca aceste telefoane mergeau cu 800 de euro.
Acum mai bine de 10 ani 300 de euro era o suma frumusica de bani pentru un telefon nou, numai zic de unul vechi!
Ăla era așa un anunț "vând Nokia 1100 lansat in 2000 fiind cel mai bine vândut telefon din TOATE TIMPURILE baterie recondiționată Nokia NI-MH refuisbed 1000/900 MAH
Așa, și? Pot să postez și eu un anunț că vând o pungă de unghii tăiate cu un milion de euro. Asta înseamnă că punga aia de unghii tăiate valorează un milion de euro?
pai și cine îți cumpără unghiile tăiate.
) doamnele ma bufnit râsul