| ionescu789 a întrebat:

Salut! Este normal ca bateria unui laptop sa se descarce de la 50% la 5% in doar 5 minute? Laptopul despre care vorbesc a fost achizitionat in 2019.

11 răspunsuri:
| aizen0567 a răspuns:

Îți dai singur seama ca nu și ca ceva nu e în regula cu bateria încearcă s o schimbi sau dacă nu ai încredere in tine du te la un service

| darrio2007 a răspuns:

In functie de cum a fost folosit, după 5 ani, este cam normal.

| Hyperion7 a răspuns:

In teorie, nu, in practică...
Daca te joci jocuri la grafica mare, nu tii cont de încărcarea 20-80%,îl ții cu luminozitatea la maxim in timp ce ai enșpe mii de pagini pe Chrome in fundal ....cam e normal.
Mai ales să-i fi făcut așa in ăștia 5 ani, in fiecare zi...

| Cipi1212 a răspuns:

Ai probleme cu laptopul. E vechi de 5 ani.

| ReddY25 a răspuns:

Du-l la service și vezi acolo care e problema

| NLS a răspuns:

Se descarca in timp ce te joci?
Atunci e cat se poate de normal.

Daca nu a fost folosit la jocuri,
atunci sau a fost folosit aproape meeru departe de priza,
sau e defecta bateria, sau mai degraba o componenta (o componenta din laptop creeaza un scurtcircuit ce ii provoaca descarcarea).

| ionescu789 explică (pentru NLS):

L-am folosit mult din orice punct de vedere posibil, fie ca sunt jocuri, scoala online, convorbiri cu prieteni. Mersi pentru răspuns!

| ionescu789 explică (pentru Hyperion7):

N-a primit chiar acest tratament în fiecare zi, dar l-am utilizat extrem de mult la ore de scoala/meditatii online, jocuri, pagini pe Chrome, etc. Mersi de ajutor!

| ionescu789 explică (pentru darrio2007):

Asa ma cam gandeam si eu.

| Hyperion7 a răspuns (pentru ionescu789):

Eh,atunci e firesc să clacheze.
E ca și un om care nu doarme suficient, dar care bea cafea sa fie productiv.
E evident că va rezista o perioada, dar după aia...

| RAY a răspuns:

E un defect de bios sau de baterie, vezi de un update de bios și de un program de testare baterie, deși e cam vechie