Mda...Ultima este mai buna, pai cred si eu..este o diferenta fata de prima destul de mare
Http://www.game-debate.com/....../index.php geforce 610 e mai nou aparuta si e mai buna decat 210
Ambele sunt proaste, indiferent ca una e mai noua ca cealalta.Cel mai bine iti iei una pe la 3-4 milioane care sa te duca ceva ani, recomand o nVIDIA gt 630 gddr5 sau un hd 6670 gddr5 minim!
Pai 210 este o placa varza pentru 2013. A fost o placa praf si cand a fost lansata(2009), iar in timp a ajuns vai de ea. De aceea si la 720p pe youtube cu un windows vista/7/8 are lag...
Gt 610 este o versiune echivalenta, doar ca pentru anii 2012-2013.
Persoanal, decat sa cumpar asa ceva, mai bine nu cumpar...
Gt 610 e mai performanta daca erai curios de asta. Cat despre gaming, nici nu se punt problema... Ambele sunt praf. Astea is placi pentru pc home, internet, nu jocuri...
GT630 e o prastie. Faptul ca poate rula Crysis 3 nu inseamna ca il ruleaza la detalii/framerate decent. In unele scenarii un GT 630 e mai slab decit HD 4770-ul meu pe care il am din 2009 si care nici macar atunci nu era vreun mare fis (a fost 380 RON). GT 630 e un low-end cu pretentii, la fel cum era si FX 5200 la vremea lui.
Sint de acord ca sint praf, dar sa avem pardon... pina si cu un GeForce 4 MX 440 iti merg clipurile 720p ok daca ai procesor cit de cit si codecuri. E posibil sa nu iti mearga direct de pe net dar sa iti mearga dupa ce le scoti frumos si le rulezi de pe hard, iar aici nu e vina placii video ca merge in hopuri cind faci streaming.