| AlexBombaRusa a întrebat:

Salut,ieri mi-am facut un cont de google si apoi si contul de Youtube pe care am postat 8 clipuri.Cand am facut contul google am folosit nr maica-mii de telefon pentru ca al meu nu mai putea fi folosit pentru ca deja il folosisem de 2 ori iar acum dintr-odata astia de la google mi-au deconectat contul ca cica au vazut ei ceva ciudat si acum nu mai pot conecta ca imi spune sa pun un nr de telefon care n-a fost folosit.Deci stie cineva cum pot rezolva prostia asta fara nr de telefon sau sa nu imi mai dea prostia asta? Dau funda

5 răspunsuri:
| Mihai0101 a răspuns:

Nu prea ai cum rezolva problema asta fra numar de telefon.Este o chestie ce tine de securitate ce tine de google acounts
Cam ai nevoie de numar de telefon nou si cand faci unul nou nu poti fara numar de telefon.

| Mihai0101 a răspuns (pentru Mihai0101):

Nu ai alte obtiuni ia o cartela cu numar si cu asta basta.

| Brizbriz a răspuns:

Mai lasa videoclipurile fara perdea din cauza carora iti taie contul tongue

| AlexBombaRusa explică (pentru Brizbriz):

Ce fara perdea varule rolling on the floor) fac shorturi despre fotbal fac comparatii gen barcelona vs real madrid cum face toata lumea.Nu asta e ideea pe toate conturile pe care le-am avut mi s-a intamplat mizeria asta.

| Brizbriz a răspuns (pentru AlexBombaRusa):

Atunci faci, ceva aiurea, eu am conturi fara date corecte de ani buni, si nu am nici o problema

in orice caz, uite aici:
https://www.digi.ro/......hipsterova
cu vreo 14 lei (e fara TVA) ai un numar nou nout