EMAG
cati bani dai, asa produs capeti, A-data ieftin, Kingston/Sandisk scump
dupa ce il iei il bagi in rufus si ii dai formatare cu bad blocks, care e gandit exact d'aia, sa gaseasca erorile de scriere, dar, la 128G o sa stea ore bune
Oricare stick vandut in magazine este functional.
Unele firme fac produsele mai fiabile (care pot costa mai mult) sau pun si brand-ul in pretul produsului.
Daca ai probleme cu scrierea pe stick-uri (noi), atunci problema este din calculator (mai de graba).
Pentru memorie foarte mare, recomand un hard drive extern. Cu 12 euro poți cumpăra până la 2 TB, am văzut o anumită promoție pe Amazon.
De obicei, folosesc un laptop mai vechi, din 2012, pentru memorie, pentru că e pe hard drive (cele moderne pe SSD, deși mai rapide, au mai puțină memorie, nu sunt bune pentru conservare a memoriei pe termen lung).
Bune, dar putin mai scumpe decat Kingston si SanDisk
efectiv pretul e un indiciu foarte clar
am vazut stick de 2T cu 4euro luat de pe wish care mergea 2M dupa care crapa, prietenul care si l-a luat si-a primit banii inapoi, fara sa returneze obiectul (returnarea costa in plus)
ABSOLUT DE AIA au bagat in rufus formatare cu bad blocks
eu am un ssd extern de 2T de la Sandisk pe usb type c, pe care l-am prins la 1000 de lei (altfel e la 1300 de lei, sau mai mult) si, CHIAR ISI MERITA BANII... joc, jocuri de pe el de pe laptop, la modul SUUUUPEEEEER
ovidiugiosanu90 întreabă: