| Dfghhghu a întrebat:

Imi puteti spune va rog niste metode de a-mi promova canalul de Youtube? Este un canal educativ si nu de gaming sau vloging, este ordonat si mi-am propus ca pe viitor sa muncesc pentru el. Luni voi posta primul video...v-as multumi din suflet daca mi-ati spune o cale de a-l promova mai bine si daca v-ati abona si voi.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Jackpot2 a răspuns:

Le poți spune pentru început prietenilor tai care vor da mai departe și tot asa...

| Dfghhghu explică:

Link-ul de la canal, am aproape toti prietenii abonati https://m.youtube.com/channel/UCh9rRgVn1RmKWOdQBNzyLyQ

| cfrtobias a răspuns (pentru Dfghhghu):

Eu vad ca e gol cine cauta nimic? fara video

| mudokins78 a răspuns:

Iei legatura cu aia din partida romilor! Ai spus ca este un canal educativ, pai atunci e bine! aia au nevoie mare!

| Dfghhghu explică (pentru Violleta2022):

Nu nu am atat, am doar prietenii apropriati, pe insta am 373 flw si pe Facebook nu stiu exact cati prieteni am, dar voi pune canalul acolo dupa ce postez cateva clipuri cum ai zis tu, eu am cerut niste metode de promovare, dar multumesc de sfat oricum laughing, nu, nu aia sunt prietenii mei.

| Dfghhghu explică (pentru Violleta2022):

Nu, nu aia sunt prietenii mei, aia sunt cativa din prietenii mei cei mai apropriati, pe insta am 373 flw si pe Facebook nu stiu exact cati prieteni am, eu am cerut cateva metode de promovare, dar dupa cateva videoclipuri imi voi pune videoclipurile si pe insta si pe Facebook, dar ideea e sa le editez si bine sa nu ma fac de ras, multumesc de sfat oricum, nu aia sunt prietenii meihappy