Il poti conecta la oricare dintre dispozitivele specificate de tine mai sus, inclusiv telefoane, tablete, etc.
Din cate vad eu pe net (putine informatii la pravalie la Akai), ai 3 iesiri analogice si una digitala. Asa ca in functie de ce dispozitive iti permit astfel de conexiuni, poti pune pana la 4 la numar si sa le selectezi din butonul Source.
P.S.: Teribil sistem audio (mi-am amintit de intrebarea ta anterioara la care ti-am raspuns, aparent, inutil); dar sunt banii tai, alegerea ta; spor la cumparaturi!
Ia vezi daca poti: http://www.akai.com.ro/Resurse/Produse/Manuale/AS005RA_750_MANUAL.pdf
Niste puturosi!
Da...scuze ca am uitat sa-ti dat detalii referitoare la ce sistem sa aleg, chestia e ca am o oferta cu sistemul asta prin care pot face o rata mai avantajoasă si asta in scurt timp, de aceea m-am grăbit sa pun întrebare asta, sa aflu un raspuns rapid.
Evident ca sunt si pe eMAG alte variante, dar in fine. Nu vreau sa bag pe gat nimanui nimic. Daca tu crezi ca merita acele chestii 1500 lei - contrar opinei mele - atunci ignora critica mea.
In manualul lasat de K0sti ai toate iesirile de care dispune sistemul. Se pare ca eu am gasit acelasi sistem pe site-ul international (sau cine stie ce e pentru Akai.com) unde am gasit altfel de iesiri (de fapt panoul spate era total diferit).