| JunioRDanny a întrebat:

Salut la toata lumea, de curand mi s-a ars placa audio, am luat una de la un prieten, sa vad daca functioneaza, am bagat-o in unitate, dar tot imi arata ca "nu gaseste driverele" de la placa, am incercat sa le instalez cu CD -ul dat degeaba, spune headphone or headset no inpun connection sau ceva de genul, n-am idei de la ce ar putea fi? Adica poate n-am bagat-o bine sau ceva?

5 răspunsuri:
| JunioRDanny explică:

Si da, am conectat castile.

| Andrei7600 a răspuns:

Poate ca tu nu le-ai bagat bine / sau are praf ceva pe el, or pur si simplu nu vrea sa mearga are ceva defect inauntru. Si daca ti s-ar arde placa video asta nu ar insemna ca nu mai poti sta pe PC doar ca sa stii daca ti se arde placa video iti scade gb si se misca un pic mai greu, crede-ma ca am patit si eu aveam 764 de gb dar am luat o porcarie de joc si mi-a ars placa video, acum am doar 238 de gb

| JunioRDanny explică (pentru Andrei7600):

Pai si pana la urma ce sa fac, sa incerc sa o curat pe dinauntru prin slot?

| darius88 a răspuns:

Placa video sau audio?
Incearca sa dezinstalezi driverele actuale si dupa sa cauti pe google firma de la placa audio(sau video), alegi ce placa ai si le instalezi de acolo, fara CD. Zic video ca ti-a mai raspuns cineva despre placa video si sunt confuz big grin. Eroare e mai bine sa o zici toata big grin

| JunioRDanny explică:

Trebuia sa dezinstalez placa audio din BIOS si sa o instalez pe cea actuala, am rezolvat.