Sonic Stage nu merge pe Windows 7.
Incearca sa-l instalezi in modul compatibil (vista, sau chiar XP).
Click dreapta pe fisierul de instalare, "proprietati" te duci pe"compatibility mode" si alegi de acolo.
Mai poti incerca cu media player-ul sistemului, la tabul "sincronizare".
(deschizi media playerul si pe urma conectezi walkman-ul la PC).
Am aflat ca sonic stage nu mai merge descarcat si instalat...si cu windows media player imi arata ca muzica este pus pe walkman insa cand il deschis imi arata NO DATA.
Cand conectezi walkman la PC ce-ti arata. E un mediu de stocare. Ar trebui sa-l vada ca pe orice card. Cand il conectezi ar trebui sa-si instaleze driverele. Sau sa le instalezi tu de pe CD de intalare. Eu asa procedez cu un mobil Samsung. Odata instalate drivere-le, Media Playerul il vede imediat.Creez lista
pentru sincronizare, "start sync". Isi creeaza un folder "music" pe card in care pune toate melodiile. Am Windows 7.
Cand pun walkman-ul in pc..si deschid cu windows media player...imi arata ca muzica este pusa intr-un folder numit Music...insa cand vreau sa dau play pe walkman..imi zice NO DATA
Poate pui muzica intr-un format pe care nu-l suporta media playerul. Descarca asta gratuit si fa o recodare in.mp3 la
"audio bitrate 96 kb/sec-128 kb/s.
Converteste o melodie si in.wma.
Creeaza o lista in windows media player din 2-3 melodii, convertite cu programul respectiv, tragele in lista de sincronizare, "start syncr", o sa-ti apara un mesaj prin care te anunta ca "sincronizarea s-a terminat" si vezi daca se aude.
http://www.softpedia.com/......tory.shtml
Am schimbat formatul...am dat iar soncronizare..imi arata ca muzica este pusa pe walkman insa cand il deschid, tot NO DATA scrie
Incearca sa faci o resetare generala a walkman-ului. Incearca sa faci un update la softul lui. Daca ai telefon cu card f-a o sincronizare pe cardul telefonului. 2-3 melodii si vezi daca media playerul din telefon le vede. Vezi programul asta, poate este si pentru modelul tau:
http://esupport.sony.com/swu/3733/LA/EN/
Nu este pentru modelul meu programul. Oricum, multumesc pentru interesul acordat.
Lavinia_Cristina_ întreabă: