O sa fie destul de naspa o sa-ti vina sa zici, gata am plecat acasa, o sa stati si va uitati unu la altul cascadorii risului si cu tine.
Aplicatie cred ca exista, dar o fi super scumpa, asa moca ai google translate, dar ce faci stai sa scrii? Cred, nu-s sigur daca aia au si vocal, adica sigur au, au ceva dispozitive tu vorbesti si ceva speaker se aude alta limba, dar nu stiu daca gasesti asa ceva, or fi in lucru.
Dar tipa pricepe in engleza? Ca daca pricepe, atunci e mai bine, cel putin stie ce spui tu, asta daca o sa spui si tu ceva.
Cel mai bun stii cei? Te vezi, prin semne ceva arata-i daca va placeti, apoi direct in pat acolo sigur nu trebuie neaparat sa vorbeasca ceva.
Esti insurat cumva? Ca te lasa tipa fara nevasta, asa am auzit ca ucrainiencile prin RO si Italia desprat familii fug barbatii de acasa cu astea la greu
Și de unde știi că a stat 1 an în România? Poate a venit sapt trecută
Https://techstar.ro/......limbi.html
Sau tu o săruți și ea înțelege ce ai vrut să spui.
Haha, mai acum sincer nu stiu de cand este in Romania, acum nu stiu, poate nu a avut posibilitatea, poate la ei in Ukraina engleza nu e de baza, ma gandesc si eu...
In orice caz mi-a spus ca sa stiu, ca e cam varza la engleza.
Dar ma gandesc ca pot sa-i recomand cursul pe care l-am facut eu, poate o ajuta.