| AlexDinTimis a întrebat:

Salut membrii TPU! Recent s-a stricat ecranul de la LCD(TV) si ma intrebam daca acesta se poate schimba. Daca se poate, imi spuneti unde as putea cauta un ecran? Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| Charmant a răspuns:

Te poti duce in Altex sau orice magazin de electronice, le prezinti "buba"iar ei iti vor spune cat costa sa-l repari..Bafta

| stlucian a răspuns:

Se poate schimba dar...
Costul unui ecran LCD complet (el fiind format din 3 parti principale)se apropie de costul unui TV nou.
Stabilirea defectului se face la un service specializat in depanare TV.
Iesti sigur ca LCD-ul e dus?
Model TV? Diagonala?

| AlexDinTimis explică (pentru stlucian):

Pai este Toshiba si diagonala e de 66.Nu e dus tot.Au aparut cateva dungi jos si o bulina mare in partea dreapta tot jos. As putea sa iau doar o parte atunci?

| stlucian a răspuns (pentru AlexDinTimis):

Nu stiu depinde de service.Recomand un service autorizat Toshiba(unde fac garantiile)si acolo poti primii mai multe informatii despre pret/garantie/timp montare(poate trebuie facuta comanda pentru display-ul tau). Personal lucrez cu Samsung si un display(TV in garantie) mi-a ajuns in Bistrita dupa confirmarea defectului si a garantiei(implicit si a comenzii) in 4 zile.
Poate sa aiba unul second hand (cu placa de baza/invertoare/sursa distrusa).La defectul prezentat e clar display-ul e pe duca sad
Apropo nu mai ai garantie big grin
Succes thumbs up