| Arex a întrebat:

Mi-am cumparat in urma cu cateva zile de la un hipermarket un semnalizator pentru bicicleta care are si claxon si led. Am nevoie de putin ajutor pentru cei care au asa ceva sau care stiu ceva despre asta. Ce fel de baterii sunt necesare pentru a functiona aparatul? Unde trebuie puse? Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| costincs98 a răspuns:

Pai bateriile trebuie sa le pui in porcaria aia din spate(cu rosu galben... beculete rosii multe laughing )trebuie sa fie un surub cv... nu mai stiu sigur da te descurci DECI AIA DIN SPATE laughing bafta

6 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Depinde cum este facut. la al meu trebuia 2 baterii AA si erau puse in semnalizator (becurile de la spate).

| kosty123 a răspuns:

Descurca-te

| Arex explică (pentru kosty123):

TheKostykarl...M-am convins in cele din urma ca mai sunt si oameni inculti si chiar ratati pe TPU. Ba omule, daca nu poti sa imi dai un raspuns folositor taci si vezi-ti de treaba. Si in plus pentr ce mai raspunzi dupa nu stiu cat timp ca sa te afli si tu in treaba? Daca te intereseaza mi-am rezolvat problema cu semnalizatorul.

| kosty123 a răspuns:

Esti/erai asa prost normal ca nu stii nici sa pui doua baterii in semnalizator lol.1 bafta

| Arex explică (pentru kosty123):

In sfarsit am gasit desteptaciunea intruchipata! Presupun ca tu te-ai nascut invatat si nimeni nu te-a ajutat pana cum cu nimic. Vai de capul tau. Esti patetic