| Kage22 a întrebat:

Salut, mi-am cumparat un laptop de ceva timp si nu am probleme cu el, ma refer ca nu se blocheaza sau sa imi mearga in lag dar vreau sa stiu daca merita banii astia pentru el.
Intel(R) Core(TM) i3-7020U CPU 2.30 GHz, 2304 Mhz, 2 Core(s), 4 Logical Processor(s). Display: Intel(R) HD Graphics 620 si NVIDIA GeForce MX110
Audio: Realtek High Definition Audio, HDD: 1TB 54R, VRAM: 2GB si LCD: 15.6 FHD USLIM. RAM: DDR4 4G (4GB Memorie).
Stiu ca am scris mai mult de cat drebuia dar am zis ca poate e important iar pretul este 2.100 RON, deci merita? Si mai trebuie sa zic si altceva despre el? (Win 10 Pro)

4 răspunsuri:
| Sofer a răspuns:

In rest e ok dar ca minus placa video ca e integrata. vezi daca reusesti sa gasesti cu placa video dedicata cu 1-2 gb memorie video.
Si pretul mi se pare enorm. gasesti SH la 300-400 lei in configuratia aia sau poate si mai bun.

| Kage22 explică (pentru Sofer):

Voi cauta sa vad dar la ce te-ai referit cand ai spus "si pretul mi se pare enorm, gasesti SH da 300-400 lei" zici de laptop dar nu prea cred ca nu ca doar nu gasesti laptop la 300-400 lei sau de "SH" (daca imi poti spune si definita te rog...)

| Sofer a răspuns (pentru Kage22):

Ziceam ca mi se pare mult pretul asta pentru ceea ce ofera si gasesti la 400 lei de exemplu la mana a doua.

| Kage22 explică (pentru Sofer):

Inteleg mersi, mai stau sa mai vad si alte raspunsuri inainte sa dau funda.