Eu am un prieten care a patit la fel.Ii mergea CDHACK dar BadBoy nu.El avea o problema cu activarea codului (cand apasa taste gen "DELETE","END","INSERT", etc il scoteau din counter-strike-ii mergea insa "Caps Look" de pe care activeaza cdhack-). Poate ai patit si tu la fel.Incearca sa schimbi si cfg-ul daca zici ca ai reinstalat cs-ul si tot nu merge.La el asta a fost rezolvarea. Bafta
Sti dc pentru ca admini de pe sv cu ai intrat cu hackul ti-a dat desproy (adica iti distruge cs nu te mai lasa sa te joci)din asta nu merge, sper ca te-am ajutat.ca sa iti mearga iar trebuie sal dezinstalezi si sal instalezi iar.bafta!
Nu scrie nimic in consola am avut cdhack si cand intram in el imi scria [GUI] Monitor thread is started! Dupaia cand intram in cs aparea mai jos HL Process is opened si dedesubt de asta scria HL thread is resumed Lam sters si l-am downloadat iar tot de unde la downloadat prima data.Dar acum imi scrie toate alea inainte sa intru in cs...da nu mai functioneaza deloc si nici nu ma mai da afara...ce dracu nu mai merge niciun cod P.S ( Numi dadea nicio eroare doar ma dadea afara din joc.Mi-am reinstalat cs si tot asa era )
Te sfatuiesc sa descarci o versiune de cs default (fara moduri bagate).Eu cred ca este de la cs.Stiu sa rezolv multe probleme si ma pricep la chestii de genul asta la counter gen:reclamele( ce afecteaza new game,find server),"could not conect to server",commandmenu,background, grafica, orice dar nu am mai patit asa...Eu am un cs 1.6 Digital Zone si imi merge pe el cdhack si badboy... fara nici un fel de probleme.Incearca sa gesesti si tu un astfel de cs.
Si eu am cautat coduri. www.codurics.info si www.coduricounterstrike.info pe astea am gasit chiar si tutoriale de folosire. merg 100%
Asa mi-a facut si mie... Mi-a aparut un mesaj de la admin.
"Sa te mai joci cu adminu`" au mai aparut multe altele dar nu pot sa le zic ca nu ma lasa siteu`...
Nu mai este disponibil de downloadat, ti`l dau eu daca imi dai cv pe el...stiu si eu? un cont pe mt daca ai...lasa`mi ID tau de mess si mai vb