| EduardP a întrebat:

Salut, mi-am luat recent o consola PS2 si am auzit ca sunt 2 feluri de modare, pe card si pe cip. Care este mai buna? Si pentru fiecare modare este un program special pentru a pune jocuri pe DVD, adica ( NERO, etc. ). Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| vladutt a răspuns:

Salut! Aceasi intrebare despre tipurile de modare am pus-o si eu.Unu mi-a raspuns ca este mai buna cea cu cip, celalalt mi-a spus ca cea mai buna este cea pe card.Eu voiam sa mi-o modez cu cip, si eram aproape convins ca voi face asta.M-am gandit mai bine si am zis ca mai buna este modarea pe card deoarece:este mai ieftina(30-80),chiar daca o poti pierde usor(pierzi cardul-nu prea probabil,stergi ceva din card)mi-am zis ca voi fi atent si o sa am grija si daca vrei sa joci jocuri de pe stick sau HDD, sau sa asculti muzica si sa vezi filme, trebuie sa ai instalat FMCB, si daca ti-o modezi cu cip, tot o sa trebuiasca sa ti-o modezi pe card pentru a face ce am zis mai sus.In concluzie, mi-am modat-o pe card si sunt foarte multumit. Daca vrei sa iti faci DVD-uri, trebuie sa stii ca si la modarea pe card, si la cea pe cip, se folosesc aceeleasi programe.Programele suntbig grinVD Descrypter(Cel mai folosit), IMGBurn(La mijloc) si ALCOHOL 120%(Cel mai nefolosit).Eu iti sugerez sa folosesti DVD-uri VERBATIM, daca nu SONY sau HP(Chiar daca sunt mai scumpe, plasticul este dur si nu se indoaie).Sa le scrii la o viteza mai mica de 4x, deoarece atat suporta PS2-ul.Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai o nelamurire, intreaba-ma.Noroc.

7 răspunsuri:
| vierutudor12 a răspuns:

Pe cip e mai bine pentru ca acel card la un moment dat se va umple cu save-uri(ca doar de asta e card de memorie).

| EduardP explică (pentru vierutudor12):

Dar pe cip cum se face cu swap magic disk?

| vladutt a răspuns (pentru EduardP):

Nu se poate face pe cip cu swap magic! Aceasta este o modalitate de instala FMCB pe card.

| EduardP explică (pentru vladutt):

Eu am modelul PS2 scph-77004. El cu ce se poate moda?
am un card dar nu stiu de cat este. intru in consola si dau la browser si imi zice no data saved si in stanga sus imi scrie 144 kb not used? cum sterg totul de pe card?

| sltlp a răspuns (pentru EduardP):

E 30 lei modarea pe card. Pe card ai mai multe posibilitati, dar pe cip e permanenta. Insa pe card poti pune jocuri pe stick, si salvarile sa se efectueze tot pe stick, si tot asa.
Cea pe card daca nu ma insel, poti sa o faci si tu(freemcboot).

| vladutt a răspuns (pentru EduardP):

Modelul asta il am si eu si, dupa cum ti-am zis mai sus mi-am modat-o pe card.Mai toate consolele merg modate pe card, numai cele mai noi, 9xxxx, nu merg.Cu problema ta cu cardul nu ma bag.Eu iti sugerez sa iti ei altul, daca vrei gasesti si direct modat, cu vrei tu.In legatura cu intrebarea ta ti-am raspuns mai sus.Noroc.

| vladutt a răspuns (pentru vierutudor12):

Pai eu am FMCB si imi mai incap vreo 13-14 salvari.Cand este full, le sterg.Cei asa greu?