Dupa conectarea router-ului la internet, conectarea la curent si conectarea la pc prin cablul de retea urmezii pasii:
-Intri in browser si la adresa de sus scrii 192.168.1.1 si dai Enter.
-In fereastra de configurare aparuta intri in meniul din stanga in Network/Wan si in fereastra din dreapta intri la Wan Connection Type unde alegi PPPoE.
-La User Name si Password se introduc datele furnizate de RCS-RDS in contractul incheiat cu ei.
-La Secondary Connection bifezi Dynamic IP.
-La Wan Connection Mode bifezi Connect Automatically. Dupa aceasta dai Connect si Save.
Dupa aceasta ar trebui sa-ti mearga internetul pe pc. Succes!
Nu spui cateva elemente importante: cine este furnizorul tau de internet, daca ai conectat router-ul la internet si daca ai facut configurarea router-ului. Revino cu aceste detalii si o sa incerc sa te ajut.
Furnizorul este RDS si asta este problema mea...nu il pot configura, nu il pot accesa si DA este conectat, daca te uitati mai atent sus "am bagat cablu de la net in mufa WAN ". Toate cele bune!
Ms oricum pentru ajutor baieti... dar inca odata... daca erai mai antetn vedeai ca nu pot sa accesez interfata de configurare, adica degeaba mi-ai enumerat pasii aceaia pe care ii stiam si eu, dar degaba daca nu puteam sa ajung in acea interfata. IMPORTANT E CA AM REUSIT SA REZOLV TREABA, PROBLEMA ERA CA : Au facut o modificare la router si nu au mentionat-o in manual. In manual scria ca trebuie sa accesez 192.168.1.1, dar cand m-am uitat pe spatele routerului am vzt ca de fapt trebuie sa intru pe tplinklogin.net si asa a mers. Cine mai are problema mea, intrati pe adresea acea ca sigur merge. Iti dau funda pentru ca ai avut bunavointa sa ma ajuti.