| FaFaLikeYou a întrebat:

Salut,
Mi-am reinstalat recent windowsu pentru prima data, dar am o problema, nu stiu cum am facut partitiile ca in C am 14 GB, si deja e full. Cum pot sa mai adaug memorie?

12 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Google-magic partition

| Chiperi a răspuns:

Trebuie sa il faci din nou

| silviuemilian13 a răspuns:

Cu program-ul asta http://www.filehippo.com/download_easeus_partition_master_home stergi o partitie, iar dupa dai resize/move partition, si tragi cu mous-ul de dunga aia sus.

| silviuemilian13 a răspuns (pentru silviuemilian13):

Daca nu reusesti uite mess-ul meu, imi dai add si iti explic cum, ok?
ID MESS: silviuemilian13

| RAY a răspuns:

Inainte de a face ceva documentezate si tu putin, nu ai cum samaresti partitia principala pe care e windowsul, reinstleaza totul lasa cam 30% pentru windows, uite un exemplu
la 300 de gb eu las 100 de gb la windows 8.1, 7
la xp las 50 de gb
las ca e bine ca l-ai instalat pana la sfarsit, prima mea greseala a fost sa am doua in acelasi timp, apoi am format partitia ca fat 32, e asta e informatica da asa inveti, sti ca trebuie formatezi prin ntfs bine

| OnTheTop a răspuns:

Asta, trebuia facuta atunci cand ai instalat Windowsul. Uita-te la tutoriale pe tema asta. Un site foarte bun: www.videotutorial.ro

| dragos94 a răspuns:

Pur si simplu cand instalezi windows-ul selectezi limba si tastatura bla bla si dupa o sa iti arate partitiile acolo.Dai click pe advanced si dai delete la toate trei dupa care le faci inapoi cu cata memorie vrei tu(scrii jos cata memorie sa aloci cand il creezi) creezi 2 si al-treilea se face singur pentru ca este pentru windows

| silviuemilian13 a răspuns (pentru RAY):

Ba da ai cum, eu am facut asta, am marit partitia C dupa finalizarea reinstalari unui windows, daca nu ma crezi facem o proba sa vezi ca merge 100% cu program-ul EASEUS PARTITION!

| FaFaLikeYou explică (pentru silviuemilian13):

Cu ala incerc eu si nu iese.

| silviuemilian13 a răspuns (pentru FaFaLikeYou):

Da-mi add la mess si iti spun eu cum!

| FaFaLikeYou explică (pentru silviuemilian13):

Poti intrat pe mess?

| silviuemilian13 a răspuns (pentru FaFaLikeYou):

Intra