Intra in start-si scrie in boxul de interogare "troubleshoot"
Ti se va deschide control panel-ul, direct la categoria troubleshooting.
La Subcategoria "Hardware and sound" da click pe "Troubleshooting audio playback"
Dai click pe "next" si probabil se va rezolva.
Apropo, la Windows 7 nu trebuie sa instalezi drivere audio, sunt instalate odata cu windows-ul, indiferent de calculator.
Da, am patit aceeasi problema cu windowsul, daca windowsul nu e original de 64 bits nu o sati mearga
De fapt ideea este sa ai CD-ul de instalare al boxelor. " alexutzu " : nu este o problema daca win-ul e original sau fake!
Incearca asta : Click stanga my computer, properties, in stanga sus ai device manager dai click pe el, si la sunet o sa iti apara un avertisment cu semunl exclamari dai click dreapta pe el si dai scan for hardware changes si o sa iti caute automat driverele care lipsesc.
Pai exactasrazi i l-am facut unui baiat si trebuie sa iti faci update la windows ai jos in bara dupa sageata o iconita cu un stegulet unde trebuie sa iti faci update si ti le downloadeaza ii dai sa ti-le instaleze si iti va cere restart apoi astepti sa ti se gate cu instalarea si voila ai sunet! Iti promit ca asa merge
Ai CD ul placii de baza? daca nu, cauta-i denumirea si descarca driverele pentru el, nu te lua dupa ce spun astia snobi, iti trebuie driverele placii de baza, degeaba ai instalat windowsul, driverele lui nu se pupa cu ale placii de baza. TheProfessional stie ce spune, si eu am avut de invatat din anumite raspunsuri competente deale lui!
Uite sfatul meu, intra in realteck in dreapta vezi trei buline verde, rosu si negru, sau albastru rosu si negru in fc de pc, dai dublu-click pe prima apoi selectezi prima a 3 a optiune! asa faceam eu la laptop sau poti sa le bifezi pe toate sa incerci
Sall! lasa-mi si mie id tau de mess/nr de tel ca am si eu aceiasi problema...