| Ghost01 a întrebat:

Salut.Nu de mult am postat o intrebare cu o placa video pentru sistemul meu oricum am gasit placa video si se pare ca se potriveste la sistem faza e ca am aflat de la cineva ca daca n-am sursa suficient de puternica sa sustina placa asta http://www.pcgarage.ro/......5-128-bit/ nu va merge, si nu stiu daca sursa mea o suparta sau nu cam ce sursa mi-ar trebui pentru. placa asta?

7 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

O sursa de 500-550 W cel mult happy

| Ghost01 explică (pentru Jipa95):

Aha pai pe sursa mea sunt doua hartii pe rpima scrie cam asa output: AC 220v 1.5A 50Hz si pe adoua scrie mai multe da iti zic ce cred ca e important Total output is 450W MAX nu le am in ale calculatorului deci ce sa fac sad

| DeyCj a răspuns:

Depinde de ce configurație ai.Asta e baza. Dacă postezi si ce configurație ai îți pot face un calcul energetic și să îți spun preci puterea sursei precum și ce buget ai pentru a achiziționa unu.
Jipa 95 iar vorbește aiurea, ca de obicei și se mai și crede depanator de calculatoare, real e praf.Succes

| SouLIce a răspuns:

O sursa de minim 500w este suficeint,
gtx750 nu consuma mult
Ce procesor ai?

| Ghost01 explică (pentru SouLIce):

Intel(R) Core(TM) 2 duo CPU E6750 @ 2.66 GHz 2.13 GHz Cam acesta e procesorul chiar acuma ma uitam pe pc garage. Dar vreau ceva ieftin si bun sau daca nu stiu poate sursa mea o fi suficienta.Nu stiu configuratia.

| SilviaDulcik a răspuns (pentru Ghost01):

O sursa de 350w este numai buna. GTX 750 consuma putin, atat de putin incat si o sursa de 400w Delux ar fi de ajuns.