| ionut20000 a întrebat:

Salut pc ul meu suporta o placa video nVIDIA 430 gt de 2 giga 128 biti avand in vedere ca am o placa de baza MCP6PB M2+ si o sursa de 450 W?

Răspuns Câştigător
| taken a răspuns:

Placa ta de baza are slot PCI Express deci iti trebuie o placa de baza pe PCI E.
Placa video despre care vorbesti are slot PCI E, dar nu este prea buna deoarece are memorie DDR 3.
Alege o placa video care sa aiba DDR 5, chiar daca va avea 1 GB RAM.

9 răspunsuri:
| taken a răspuns:

Am uitat de sursa.Nu stiu ce sa zic, in mod normal ar trebui sa duca, dar daca este o sursa de proasta calitate degeaba scrie pe ea 450 W.Nu stiu ce sa spun.

| ionut20000 explică (pentru taken):

DDR5 costa destul de mult eu am un buget de 300 lei

Ajutama si pe mine maine ma duc sa cumpar placa 630 gt ce fac cand o aduc acasa mai intai dezinstalez driverul vechi apoi bag placa noua instalez driverul ei si gata nu?

| taken a răspuns (pentru ionut20000):

Da.
Dezinstalezi driver-ul vechi,dai restart la PC(s-ar putea sa se vada foarte rau,nu este nici o problema), inchizi calculatorul, montezi placa noua, deschizi calculatorul, instalezi driver-ul nou apoi dai din nou un restart.

Salut acum totul merge bine dar am alta problema am instalat placa merge totul perfect dar faza este ca ma pot juca nfs hot pursuit toata ziua si pc-ul meu n-are nimic dar daca intru in crysis 2 dupa 20 de minute se stinge de ce?(nfs HP joc cu totul pe full ia la crysis 2 mediu cu 1024 rezolutia de se stinge dupa 20 de minute ) o fi de la sursa ca nu se raceste cum trebuie? s

Nu stiu ce sa zic.
Pune intrebarea aici pe TPU sa vedem ce raspunsuri primesti.

Am rezolvat. Sursa a fost am pusa una de 600W si totul merge perfect acum.

OK.