De ce nu ai spus asta de la inceput? am avut si eu asa problema, sunt 3 solutii:
1. Windows-ul de pe CD -ul tau e corupt, descarca Windows-ul dep e alt site si pune-l pe un stick sau alt CD
2. intra in BIOS si cauta ceva de genu SATA iar acolo din AHCI schimba in IDE, sau daca e IDE schimba in AHCI
3. descarca de pe net drivere pentru computerul tau si pune-le pe un stick sau CD si cand ajungi la Eroare bagi stickul/CD cu drivere si dai sa caute drivere de pe acesta
cel mai probabil e varianta 1 care a fost si la mine, iti trimit acus un site de unde sa descarci Windows 7
Il instalezi peste si dupa intrii in C si stergi Windows.old [ tot folderul ], BAFTA!
De exemplu cand vreau sa incep instalarea la Win7. dupa primii pasi, cand ajung la partea la care trebuie sa selectez, editez, sterg partitiile imi apare ca nu gaseste de fapt nicio partitie..si din cate am citit pe unele forumuri ar trebui inainte de toate sa sterg ceva partitii din linux..Idk.
Nu apare asa eroare? No drivers were found. Click Load Driver to provide a mass storage driver for instalation
Fa rost de un XP liveCD sau poti sa-ti faci unul. Intri cu LiveCD, formatezi partitia C si instalezi Windows.
SokarDax întreabă: