| Yohei a întrebat:

Salut! Pentru ca stau la tara, intr-un satuc mic, nu-mi pot pune internet prin cablu, asa ca am un telefon, permanent pus sa stea in locul unui router, cu o cartela cu net nelimitat, dar am o problema, pana acum 2 saptamani, mergea foarte bine netul, descarcam ceva chiar si cu 10mb/s, acum abia prind 400kb/s. Stie cineva de ce? Poate e de la laptop sau de la net{Telekom).

6 răspunsuri:
| Dismally a răspuns:

E posibil ca "nelimitatul" ala sa aiba si el o limita, dupa ce depasesti acea limita sa iti scada viteza, verifica contractul pentru ca multi fac asa.

| Yohei explică (pentru Dismally):

Multumesc mult!

| DataScience a răspuns:

De exemplu la Digi dupa ce depasesti "nelimitatul" de 50 si ceva de Gb te limiteaza de la acei 10 Mb/s la in jur de 100kb/s. Posibil si la Telekom sa fie o porcarie romaneasca de genul.

| Vali215 a răspuns:

Dupa ce depasesti o anumita limita de GB consumati o sa-ti scada viteza de functionare a netului.

| nicunicu3 a răspuns:

Suna la firma ei trebuie sa fi umblat

| NunuNini a răspuns:

Pana acum 2 saptamani, incepand de cand? Ca daca l-ai folosit doar doua saptamani si acum face probleme, e valabil ce se spune mai sus. Dar daca il folosesti de mai multe luni si abia acum ai probleme, suna la Telekom si fa o sesizare.