Eu sunt pe cablu RDS si merg toate brici! Cel putin internetul e de toata isprava. Pot sa descarc doua filme HD deodata, cam in 10-15 minute. Nu mi-a picat netul decat o singura data in 8 ani, pentru ca se rupsese un pom si a cazut peste fire.
In rest, chiar nu ma pot plange (decat ca nu mai transmit Formula 1).
Salut! Eu am Digi si nu am niciun fel de probleme cu netul sau TV-ul.Cat despre asistenta... dai telefon la sediu si in 30 min -1 ora e cineva acasa la tine gata sa te ajute (inclus in contract). Netul meu are viteza de 1gb= 5euro
Ps:Acum depinde si de calculator, nu numai de net.
Iti urez o zi placuta in continuare!
La mine merge totul perfect. Dar astept sa intrduca in grila de programe si Look tv.
Rds aici, de peste 6-7 ani. Totul merge perfect. Tv am digital, deci canalele sunt toate "impecabile". La mobil, au exstins reteaua, folosesc si de la Vodafone antene daca nu au semnal, deci o sa fie ok. Asistenta tehnica e asa si asa, dar bine ca nu am avut nevoie de ei.
Da,ma mir cum de iti merge prost, am vorbit cu mai multi si mi-au zis ca lor le merge ok, poate depinde si de zona in care esti.
Păi, îmi merge bine, dar cade de mă apucă dracii. Nu există săptămână-n care să nu facă figuri de căzut și revenit, căzut și revenit, mai continuu. Nașpa când prind o perioadă d-aia că mă umplu de nervi.
Oricum, descarc bine și navighez, prost e că sunt, cum am zis, perioade când cade și revine. Plus că jigodile de 6 luni trebuie să dea o tabletă și nu o dau.
anonim_4396 întreabă: