Salut! In primul rand, ai ales doua telefoane destul de bune cu multe aplicatii. Eu insa iti recomand Nokia pentru ca mi se pare ca e o firma de incredere si de calitate superioara. Eu am avut un telefon LG tactil insa touch-ul se bloca si mergea foarte greu. Desigur LG optimul L5 este un model mai nou dar comparand facilitaile celor doua telefoane eu ramna la Lumnia 710. Sper ca te-am ajutat
Parerea mea e sa iti iei Nokia Lumia 710 pentru ca dupa mine Nokia este un telefon mai bun decat LG
Salut! In primul rand, ai ales doua telefoane destul de bune cu multe aplicatii. Eu insa iti recomand Nokia pentru ca mi se pare ca e o firma de incredere si de calitate superioara. Eu am avut un telefon Lg tactil insa touch-ul se bloca si mergea foarte greu. Desigur Lg optimul L5 este un model mai nou dar comparand facilitaile celor doua telefoane eu ramna la Lumnia 710. Sper ca te-am ajutat
Lg optimus L5....pentru ca are un procesor mai puternic si e mult mai inteligent.Parerea mea...Nu l`as recomanda daca nu ar fi bun
Vreau sa iti dau funda, si nu pot. n-ai scris in casuta de sus sau ce? mai raspunde odata sa iti dau funda aceea
JustCooL întreabă:
Andrei1124 întreabă: