anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

peste 2 saptamani vreau sa imi iau un telefon. si nu ma pot decide. NOKIA LUMIA 710 sau LG OPTIMUS L5? vreau sa va cer parerea si sa argumentati. MULTUMESC!

Răspuns Câştigător
| Luiza45 a răspuns:

Salut! In primul rand, ai ales doua telefoane destul de bune cu multe aplicatii. Eu insa iti recomand Nokia pentru ca mi se pare ca e o firma de incredere si de calitate superioara. Eu am avut un telefon LG tactil insa touch-ul se bloca si mergea foarte greu. Desigur LG optimul L5 este un model mai nou dar comparand facilitaile celor doua telefoane eu ramna la Lumnia 710. Sper ca te-am ajutat

7 răspunsuri:
| DanyReyMisteryo619 a răspuns:

Parerea mea e sa iti iei Nokia Lumia 710 pentru ca dupa mine Nokia este un telefon mai bun decat LG

| Luiza45 a răspuns:

Salut! In primul rand, ai ales doua telefoane destul de bune cu multe aplicatii. Eu insa iti recomand Nokia pentru ca mi se pare ca e o firma de incredere si de calitate superioara. Eu am avut un telefon Lg tactil insa touch-ul se bloca si mergea foarte greu. Desigur Lg optimul L5 este un model mai nou dar comparand facilitaile celor doua telefoane eu ramna la Lumnia 710. Sper ca te-am ajutat

| RaresBoss22 a răspuns:

Lg optimus L5....pentru ca are un procesor mai puternic si e mult mai inteligent.Parerea mea...happyNu l`as recomanda daca nu ar fi bunhappy

| christianlaroka a răspuns:

Nokia Lumia 710, mult mai bun ca LG, si ca si firma.

| cazul a răspuns:

Nokia lumia 710

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Luiza45):

Vreau sa iti dau funda, si nu pot. n-ai scris in casuta de sus sau ce? mai raspunde odata sa iti dau funda aceea happy

| FFG454 a răspuns:

Eu am lumia 710 happy