Trebuie sa intelegi ca jocurile solicita grafica, ceea ce duce la temperaturi ridicate. pentru gaming ideal e un pc.
trebuie sa deschizi laptopul bucatele, si sa cureti ventilatorul. sigur e obturat cu scama si praf ce se aduna de-a lungul timpului.
ii schimbi si pasta termica daca tot il deschizi.
o sa reusesti sa scazi temperatura cu minim 10 grade. eu cred ca ceva mai mult. e singura solutie. apoi il poti ajuta cu o masa de racire, in caz ca iti permiti sa cumperi una. stiu ca in unele pagini mai sunt solutii de genul:
sufla cu aer comprimat sau aspira bine cu aspiratorul. astea sunt pentru un pc.
pentru un laptop e egal cu zero. daca nu te dedici in a repara calculatoare te sfatuiesc sa il duci cuiva ce stie ceea ce face.
bafta.
funda nu ma intereseaza, deci poti sa o dai cui vrei.
Salut,
Singura modalitate de a face asta e sa-ti cumperi un cooler after market. Altceva nu ai ce-i face.
Poti lua un cooler pentru laptop
http://www.pcgarage.ro/standuri-coolere-notebook/deepcool/n400/
Va mai diminua din temperaturi
Nu ajuta cu nimic ala. am cautat prin magazine si toti au spus ca nu ajuta la nimic pentru gaming.
Mda, am fost la magazine si toti au spus ca nu ajuta nimic coolerul la gaming... merci oricum. mai astept raspunsuri
Downloadeaza ultimele drivere pentru acea placa video si dezinstaleaza-le pe cele vechi. Dai restart la laptop si instaleaza-le pe cele noi.
Normal ca imi permit o masa de racire . doar nu-s sarac. Eu cum pot schimba pasta termoconductoare?
Ca sa schimbi pasta trebuie dezmontat laptopul. problema e sa fie dezmontat de cineva ce face asta frecvent. daca nu ai mai deschis un laptotp nu cred ca e bine sa faci asta. odata deschis inlocuiesti pasta si cureti ventilatorul de tot ceea ce are in interior. si ma bucur pentru faptul ca iti permiti o masa de recire. pentru tine ar fi un mare ajutor cand joci.
Desfacut, scos coolerul, curatit si pasta termica schimbata obligatoriu! Altfel ramai fara procesor!
http://www.epasystems.ro/pasta-termica-procesoare/