| Mark2012012 a întrebat:

S-a gasit pana acum vreo metoda de a face boot unui dvd cu windows 10 cu serial number? Adica cum s-a facut pana acum cu sistemul Xp sau windows 7.
Am cumparat din magazin un laptop cu 4cpus quad core si RAM 4 Gb, hard disk 500Gb. Laptopul vine cu free dos ceea ce cred ca inseamna fara driver pentru sistem de operare. Am cumparat laptopul cu windows 10 insalat.
Nu imi trebuie licenta ca nu lucrez la vreo societate. Multumesc.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Te contrazici!
Ori ai luat laptopul instalat cu FreeDOS, ori cu Windows 10.

| RAY a răspuns:

Ai luat driverele pentru windows 10

| anonimg a răspuns:

Daca nu ai windows poti sa descarci gratis de aici https://insider.windows.com/ versiunea de testare windows 10.
Site-ul te va conduce pe microsoft.com unde va trebui sa iti faci un cont.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Http://www.go4it.ro/......-15546733/ Si faptul ca nu lucrezi la o societate nu te exonereaza de raspunderea legala de a lucra fara licenta.

| K0sti a răspuns:

Laptopul vine cu free dos ceea ce cred ca inseamna fara driver pentru sistem de operare. Am cumparat laptopul cu windows 10 insalat....crezi prost DOS e un alt sistem de operare!
Se pare ca dormi in timp ce scrii! Nu ai nicio treba cu serial number la instalare! Casca ochii!

Bula
| Bula a răspuns (pentru ramon2473):

De unde ai luat asemenea prostie?
Auzi, DOS este "un mic sistem de operare in varianta Linux" si "vei putea vedea afisat pe ecran numai doua sau trei iconite".
Da, meriti funda pentru o asemenea debitare, dar fara DA!

Mergi si pune mana pe carte inainte sa inveti prostii pe altii!

Răspuns utilizator avertizat
| Mark2012012 explică:

Pentru Windows 10 trebuie sa download-ezi de pe internet programul de serial keys, numit win 10 loader activator. il instalezi si il deschizi Merge pentru 32 bytes si 64 bytes windows 10. Selectezi versiunea ta de windows 10 si gata.