Rezoluţia imaginii e mai mică decât a ecranului, şi ai apăsat pe ceva buton care o face să apară în mărime naturală, în loc să fie "întinsă" pe tot ecranul. Du-te la setările rezoluţiei (dacă aş şti ce sistem de operare ai ţi-aş zice şi cum ) şi încearcă diverse variante, până o găseşti pe cea corectă (care acoperă tot ecranul). Şi nu te lua după toţi nepricepuţii care zic să reinstalezi Windowsul!
Eu zic ca este de la rezolutie. cauta si tuh rezolutiile pc-ului sau reinstaleaza windowsus. sper ca am fost de ajutaor.
Rezolutia e de vina sau cauta pe un forum dedicat problemelor pentru. laptop-uri/PC-uri.
Nu prea ma pricep la laptopuri sau pc-uri deci am incercat la rezolutii imagini si imi arata sa micsorez imaginea si sa o maresc dar e marita la maxim
Am gasit imaginea asta pe net asa mi se vede dar pe desctok, de fapt pe orice.http://imageshack.us/scaled/landing/28/unledixk.png
Să înţeleg că rezoluţia e 4:3 şi ecranul tău e 16:9 (ecran lat), nu? Caută o rezoluţie 16:9; ia-le la rând că trebuie să fie şi cea corectă (spre exemplu 1365*768)